Encyklopedia mięs
Encyklopedia mięs to miejsce, gdzie opisane są różne gatunki i kawałki mięs - wołowiny, wieprzowiny, drobiu, dziczyzny. Przy każdym kawałku podane są informacje o sposobach przygotowywania, możliwości mrożenia oraz właściwościach. W opisie każdego kawałka uwzględnione są jego właściwości organoleptyczne - to pomaga podczas zakupów, bo wiadomo, jak powinno ono wyglądać. Każdy opis posiada zdjęcie danego kawałka mięsa. Często podczas zakupów wybierane są kawałki znane, takie jak karczek, schab, udka, piersi, skrzydełka. Czas zacząć zmieniać swoje przyzwyczajenia i próbować innych mięs. Może wyjść z nich wiele ciekawych dań. Zachęcam do próbowania nowych przepisów i rozwiązań. Każdy kawałek mięsa potrafi po odpowiednim przygotowaniu odwdzięczyć się na talerzu znakomitym smakiem i aromatem.