Kanapka z pastą z bobu, szynką i papryczką padrón
 
Czas przygotowania
Czas gotowania
Całkowity czas
 
Składniki
  • 1 szklanka ugotowanego bobu
  • 2 łyżeczki oliwy z oliwek
  • sól
  • świeżo mielony pieprz
  • bułka
  • szynka włoska
  • pomidory suszone
  • papryczki pardón
Przygotowanie
  1. Bób rozgnieć widelcem, dodaj oliwę i dopraw solą oraz pieprzem.
  2. Bułkę przekrój na pół i posmaruj powstałą pastą z bobu, ułóż suszone pomidory, plaster szynki.
  3. Papryczki usmaż na oliwie aż na skórce zaczną pojawiać się bąbelki powietrza. Odłóż na ręcznik papierowy, posyp gruboziarnistą solą i ułóż na kanapce.
Recipe by Meatmyday.pl at http://meatmyday.pl/kanapka-pasta-bobu-szynka-papryczka-padron/